Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 16:10

Η "ΕΔΡΑ" συνεχίζει να στηρίζει αυτούς που το έχουν ανάγκη

Περιστέρι 23/3/2020

Οι Κοινωνικές Δομές της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ" παραμένουν δίπλα σε όσους το έχουν ανάγκη.

Οι Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων, Φαρμακείων και Συσσιτίων μαζί με την συνεργασία και στήριξη των Δήμων Ιλίου και Δάφνης Υμηττού συνεχίζουν με υπευθυνότητα να παρέχουν αγαθά και υπηρεσίες στους ωφελούμενους τους, που ιδιαιτέρως αυτές τις δύσκολες στιγμές το έχουν ανάγκη, τόσο με κατ οίκον παραδόσεις τροφίμων και φαρμάκων όσο και απευθείας μέσω των δομών, τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για εργαζόμενους και ωφελούμενους.

Από την Παρασκευή 20.03.2020 οι Kοινωνικές Δομές του Δήμου Δάφνης Υμηττού μαζί με προσωπικό του Δήμου, των οποίων έχει ανασταλεί η λειτουργία τους, συμμετέχουν στο πρόγραμμα «Ο ΔΗΜΟΣ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ» που δημιουργούμε ο Δήμος Δάφνης. Στόχος του προγράμματος είναι η εξυπηρέτηση των ευπαθών ομάδων του πληθυσμού της πόλης μας με αδυναμία αυτοεξυπηρέτησης και μετακίνησης από τις κατοικίες τους.Οι δημότες μπορούν να απευθύνονται για την καταγραφή των αιτημάτων και των αναγκών τους τηλεφωνικά, στους αριθμούς 210-9700300 εσωτερικό 1 (για τη Δάφνη) και 210-7629770 (για τον Υμηττό), με ωράριο από 8:00 έως 18:00, από Δευτέρα έως Παρασκευή ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..  

Δείτε περισσότερα για την Δάφνη ΕΔΩ

 

http://www.domesdafni-ymittos.gr/

http://www.domesilion.gr/

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.