9 - 10 Οκτωβρίου 2010

YOGA BALA, Ρήγα Παλαμήδου 5-7, Ψυρρή

Πεζοδρομημένο στενό της Ρήγα Παλαμήδου

Πολυχώρος ΘΥΡΑ ΤΕΧΝΗΣ, Σαρρή 14, Ψυρρή

Περηγηθείτε στο portfolio του 4ου ART4MORE '10

Για περισσότερα επισκεφτείτε το site του φεστιβάλ art4more.org .

Το Art4More αποτελεί ένα καινοτόμο διεθνές φεστιβάλ αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας (10η Οκτωβρίου) φιλοξενώντας κάθε χρόνο σύγχρονα διεθνή έργα με θέμα την ισότητα και τα ανθρώπινα δικαιώματα. Το φεστιβάλ του 2010 σχεδιάστηκε έτσι ώστε να συνάδει με την πόλη και τη δυναμική της, καλώντας τους επισκέπτες να λάβουν ενεργό ρόλο στη διαδικασία ευαισθητοποίησης που αυτό προτείνει.

Έκθεση Κοινωνικού Design

Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης για το Κοινωνικό Design

Έκθεση Κοινωνικά Ευαίσθητων Πιαχνιδιών

Performances

Συναυλία

Πρόγραμμα 4ου ART4MORE '10

Flyer 4oυ ART4MORE '10


ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ 4ου ART4MORE '10

xorigoi


Στιγμιότυπα 4ου ART4MORE '10

Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ φιλοξενήθηκαν δράσεις ενημέρωσης – ευαισθητοποίησης του κοινού σε σχέση με την ψυχική υγεία από τους ακόλουθους φορείς που δραστηριοποιούνται στο χώρο της υγείας & ψυχικής υγείας:

  • ΚΕΕΛΠΝΟ (Κέντρο Ελέγχου & Πρόληψης Νοσημάτων)
  • Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Και Ψυχικής Υγείας
  • Εταιρία Αρωγής Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικής Στήριξης «ΑΝΙΜΑ»

Ιδιαίτερες Ευχαριστίες:

Για την πραγμάτωση του φεστιβάλ, η ΕΔΡΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως:

  • τη συμβολή της Βιωματικής σκηνής στο πρόγραμμα του 4ου Διεθνούς ART FOR MORE ’10. Η Βιωματική Σκηνή αναζητά και ενεργοποιεί τη διεύρυνση του ενδιαφέροντος μας από το ατομικό στο συλλογικό περιβάλλον. Η πρώτη δράση και πρόσκληση συμμετοχής για συνέχεια έγινε στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2010 στα πλαίσια του διεθνούς φεστιβάλ ART4MORE με τη σύμπραξη του χορογράφου, καλλιτεχνικού διευθυντή και εμπνευστή της Βιωματικής Σκηνής Φάνη Καφούσια, της ''ΕΔΡΑ'', του ''YOGABALA'' και της ευγενικής αιγίδας του Δήμου Αθηναίων και του Υπουργείου Υγείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αθλητισμού και Διατροφής. Σκοπεύει στην -από κοινού με το ατομικό ενδιαφέρον- συνάντηση με τους φορείς και τις ομάδες τέχνης - επιστήμης – εκπαίδευσης – ψυχαγωγίας -ενημέρωσης στο δομικό σχεδιασμό και τη δημιουργία ενός πανοραμικού σύγχρονου δια βίου χάρτη, στην καλλιέργεια γόνιμου περιβάλλοντος για οργάνωση ενεργών δράσεων με αρμονική συνύπαρξη πνευματικών διεργασιών και βιώματος. Ο σύγχρονος κόσμος εμπεριέχει δυνατότητες. Η Βιωματική Σκηνή καθιερώνει την ένωσή τους με την εκ νέου αξιοποίηση του ελληνικού πολιτισμού και της αρχέγονης διερεύνησης με εξελιγμένα πια αντανακλαστικά συνύπαρξης και πολυεπίπεδης ανάπτυξης σώματος -συναισθήματος -έκφρασης -κοινωνίας.
  • τους επισκέπτες του φεστιβάλ, και
  • όλους τους καλλιτέχνες και τις ομάδες που συμμετείχαν αφιλοκερδώς, αλλά και τους συνεργάτες και τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης

 


 

Οργανωτική Ομάδα:

Πρόεδρος Οργανισμού Κ.Σ.Δ.Ε.Ο – «ΕΔΡΑ»:

Μαρία Κερασόγλου


Καλλιτεχνική Επιμέλεια Φεστιβάλ «ART FOR MORE»:

Μαριτίνα Κονταράτου, Υπ. Πολιτιστικών


Δημ. Σχέσεις & Προβολή Φεστιβάλ:

Γκούτσιου Αριστέα, Υπ. Δημ. Σχέσεων & Κοινωνικού Μάρκετινγκ
Σταύρος Θεοδωρακόπουλος, Τμήμα Δημ. Σχέσεων & Κοινωνικού Μάρκετινγκ

 

Διοργάνωση Συναυλίας:

Αναστασία Ατζάμογλου

Αριστέα Γκούτσιου, Υπ. Δημ. Σχέσεων & Κοινωνικού Μάρκετινγκ