Δευτέρα, 11 Μαϊος 2020 17:29

Δ.Τ. Υγειονομικό υλικό από τον ΔΕΣΜΟ

Περιστέρι 11/5/2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Προσφορά Υγειονομικού εξοπλισμού από τον ΔΕΣΜΟ στην ΕΔΡΑ

 

Μια εξαιρετικά σημαντική προσφορά σε ιατρικά είδη και υγειονομικά αναλώσιμα, έκανε ο «ΔΕΣΜΟΣ» στον φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», με σκοπό την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των δομών του εν μέσω της πανδημίας.

Η πρωτοφανής κρίση του COVID-19 έχει σαν αποτέλεσμα να αυξηθούν οι ανάγκες του οργανισμού σε υγειονομικό εξοπλισμό (πιεσόμετρα, θερμόμετρα, οξύμετρα κτλ.) στα Οικοτροφεία Ιπποκράτης Ι & ΙΙ, την Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης «ΝΕΦΕΛΗ», αλλά και στα Κοινωνικά Φαρμακεία που λειτουργεί η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» στους Δήμους Ιλίου και Δάφνης – Υμηττού.

Οι επιτακτικές αυτές ανάγκες καλύφθηκαν μέσα από τη σημαντική συνεργασία που έχει αναπτύξει η ΕΔΡΑ με τον Δεσμό, ο οποίος λειτουργεί ως συνδετικός κρίκος για την κοινωνική προσφορά στην Ελλάδα -με 100% διαφάνεια, αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα- κινητοποιώντας φίλους, συνεργάτες, και επιχειρήσεις, για την εξασφάλιση των απαραίτητων ιατρικών μηχανημάτων, εξοπλισμού και αναλωσίμων, υγειονομικού υλικού και ειδών απολύμανσης, ειδών προσωπικής υγιεινής και πολλών άλλων για τους οργανισμούς που φιλοξενούν και φροντίζουν ευπαθή άτομα. 

 

Το Δ.Σ. του φορέα Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» ευχαριστεί από μεριάς του τον «ΔΕΣΜΟ», για την πολύτιμη στήριξη αλλά και την εμπιστοσύνη που δείχνει στο έργο του όλα αυτά τα χρόνια.