Παρασκευή, 24 Απριλίου 2020 20:43

Δ.Τ. Χορηγία τροφίμων από την INTERAMERICAN

Περιστέρι, 24 Απριλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Χορηγία τροφίμων από την INTERAMERICAN στην ΕΔΡΑ

“Η INTERAMERICAN συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ»  δείχνοντας το κοινωνικό της πρόσωπο...”

 

Στη χορηγία μεγάλης ποσότητας τροφίμων για τις ανάγκες των Δομών της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» κατά την περίοδο της πανδημίας προχώρησε η INTERAMERICAN. Στις 22 Απριλίου όχημα του ιδιόκτητου στόλου Βοήθειας της INTERAMERICAN παρέδωσε τα προϊόντα στις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Ιλίου. Από το Ίλιον θα διαχωριστούν και θα διανεμηθούν στους ωφελούμενους που εξυπηρετεί ο φορέας στο Δήμο Δάφνης – Υμηττού και στο Δήμο Ιλίου, είτε μέσω των Κοινωνικών Παντοπωλείων με τα μηνιαία πακέτα που διαθέτει στους ωφελούμενους είτε μέσω των Κοινωνικών Συσσιτίων, με τη μορφή έτοιμων γευμάτων.

Όπως τονίζει η Πρόεδρος της «ΕΔΡΑ», κα Μαρία Κερασόγλου, η προσφορά της INTERAMERICAN είναι ιδιαίτερα σημαντική, ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, κατά την οποία τα Κοινωνικά Παντοπωλεία των Δήμων Ιλίου και Δάφνης - Υμηττού καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια για να εξυπηρετήσουν τόσο τις σταθερές ανάγκες των ωφελούμενων όσο και τις έκτακτες που προκύπτουν και αφορούν στην παροχή τροφίμων σε οικονομικά αδύναμους πολίτες.

Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» ευχαριστεί ιδιαίτερα την INTERAMERICAN και ειδικότερα τη Διεύθυνση Εταιρικών Υποθέσεων και Υπευθυνότητας, για την πολύτιμη και σταθερή στήριξη των δράσεών της, καθώς και  την  εμπιστοσύνη που δείχνει στο έργο της.

 

 

Βρείτε συνημμένο ολόκληρο το Δελτίο Τύπου.

 Τηλ. 210-5913826 - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.