Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 17:54

LOVE CHAIN - Φτιάχνουμε ΜΑΖΙ Αλυσίδες Προσφοράς

 

24 Νοεμβρίου 2022

Δελτίο Τύπου

Love Chain’ - Παροχή Προσφοράς Βασικών Αγαθών

 

Ο Φορέας Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ διοργανώνει αλυσίδα προσφοράς αγαθών για την υποστήριξη των Δομών Παροχής Βασικών Αγαθών στους Δήμους Ιλίου και Δάφνης – Υμηττού, που καθημερινά εργάζονται και φροντίζουν δεκάδες οικογένειες που πλήττονται ή απειλούνται από τη φτώχεια και βιώνουν κοινωνικό αποκλεισμό. Οι Δομές λειτουργούν, υπό την εποπτεία της Περιφέρειας Αττικής, σε συνεργασία με τις αντίστοιχες δημοτικές αρχές.

Ο φετινός χειμώνας προβλέπεται να είναι μία μεγάλη πρόκληση για όλους/ες μας και ιδιαίτερα για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού στη χώρα μας, όπου ζουν ήδη υπό σοβαρή κατάσταση φτώχειας. Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ φροντίζει εδώ και 21 χρόνια τον Άνθρωπο, δίχως καμία διάκριση και δίνει τα κατάλληλα εφόδια για να προχωρήσει δυνατός/η στην καθημερινότητά του/της, βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο στην ενδυνάμωση του συνόλου της κοινωνίας μας.

Φέτος σε αυτή την προσπάθεια σε θέλουμε στο πλάι μας! Θέλουμε να φτιάξουμε μαζί, μία αλυσίδα προσφοράς, μία αλυσίδα αγάπης και αλληλεγγύης ο ένας προς τον άλλον.

Θέλουμε να λάβουμε αγάπη και να τη δώσουμε πίσω σε εσένα, στον κ. Γιώργο που κοιμάται στο κρύο, στον γείτονά μας που έχασε την εργασία του και παλεύει να βρει λύση για την οικογένειά του, στην κα. Μαρία που είναι ηλικιωμένη, ζει μόνη της και δυσκολεύεται να έχει ένα ζεστό πιάτο με φαγητό κάθε μέρα και σε όλους και όλες όσοι έχουν ανάγκη ένα άγγιγμα βοήθειας να σταθούν και πάλι στα πόδια τους...

Ο στόχος της δράσης μας είναι να υποστηρίξει τις Δομές που μάχονται καθημερινά για να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο της ακραίας φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

Πώς μπορείς να γίνεις μέρος της αλυσίδας!

Μπορείς να προσφέρεις σε μία από τις Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών, μέρος από τα παρακάτω:

  • Φάρμακα και είδη καθημερινής φροντίδας: παυσίπονα, βιταμίνες, οινόπνευμα, μπεταντίν μικρά, αλλά και συρταριέρα φαρμακείου ή μεγάλο έπιπλο με ράφια για τοποθέτηση φαρμάκων
  • Παροχή Αγαθών – Τρόφιμα: κρέας, ψάρι, τυρί/ βούτυρο, λάδι, κονσέρβες κατεψυγμένα είδη (πχ όσπρια, λαχανικά, σφολιατοειδή), δημητριακά, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, ζάχαρη, πελτές, γάλα
  • Υλικοτεχνική Προσφορά: Υλικά και Συσκευές που είναι απαραίτητες για την καθημερινή λειτουργία των Δομών: 1 οικιακό ψυγείο & 2 ψυγεία - βιτρίνες (επείγον), φούρνος μικροκυμάτων, συσκευασίες διανομής συσσιτίου (κεσεδάκια με καπάκι), τσάντες πλαστικές – υφασμάτινες
  • Με δωροεπιταγές των 10€ και 20€ από σούπερ μάρκετ όπου μπορούν να δοθούν απευθείας στους ωφελούμενούς μας.

 

Πού να προσφέρεις τα αγαθά που έχεις συλλέξει;

Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Ιλίου

Καθημερινά ώρες 9.00-17.00, στη διεύθυνση Ικάρου 28 & Κάλχου 64, Ίλιον / Τηλ.: 210 2612603

  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ - Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Μάθετε περισσότερα για την Δομή Βασικών Αγαθών Ιλίου:  domesilion.gr

 

Δομές Παροχής Βασικών Αγαθών Δάφνης Υμηττού, καθημερινά ώρες 9.30-16.30

  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ - Αβέρωφ & Ελ. Βενιζέλου, Δάφνη, τηλ. 2109752413 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ - Ελ. Βενιζέλου 5, Δάφνη, τηλ. 210 9739387 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΣΙΤΙΟ - Αλεξάνδρας 65 & Βύρωνος, Δάφνη, 2ος όροφος, τηλ. 210 9719013 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μάθετε περισσότερα για την Δομή Βασικών Αγαθών Δάφνης Υμηττού: domesdafni-ymittos.gr

 

 

Γίνε μέρος  της αλυσίδας!

Βοήθησέ μας να κάνουμε τον κόσμο καλύτερο!