Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 16:35

Bronze Award για το Πανελλήνιο Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία

Περιστέρι 17/11/2020
Δελτίο Τύπου
Βράβευση Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία
 
Βράβευση του 1ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου για την Ψυχική Υγεία που διοργάνωσε η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ" σε συνεργασία με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ (Ε.Π.Ο), στα ετήσια Event Awards της Boussias Communications. Η Αθλητική μας Διοργάνωση έλαβε την διάκριση Broze στην Ενότητα1: Εκδηλώσεις - Αθλητική Εκδήλωση.
 
Άλλη μια αναγώριση της πρωτοβουλίας των Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ και Ε.Π.Ο. ήρθε αυτή την φορά μέσω του θεσμού των Event Awards. Το Πρωτάθλημα μας έλαβε μέρος στην Ενότητα 1 - Εκδηλώσεις/ Αθλητική εκδήλωση και πήρε την Bronze διάκριση. Λόγο των υγειονομικών συνθηκών το βραβείο απονεμήθηκε διαδικτυακά  μέσω του www.eventawards.gr. μαζί με σχετικό βίντεο που μπορείτε να δείτε εδώ.
 
Ο θεσμός των βραβείων που αναδεικνύει και επιβραβεύει τα τελευταία 5 χρόνια στη χώρα μας τα πιο δημιουργικά και καινοτόμα έργα στο χώρο των εκδηλώσεων, ολοκληρώθηκε με την ανακοίνωση των νικητών μέσω του site www.eventawards.gr. Μπορεί φέτος η διοργάνωση των βραβείων να μην είχε την καθιερωμένη γιορτή βράβευσης ωστόσο είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τα έργα και τους ανθρώπους στη χώρα μας που επενδύουν  στη δημιουργία, την καινοτομία, την τεχνολογία και προσφέρουν υψηλών προδιαγραφών εκδηλώσεις, κατακτώντας έτσι την υψηλότερη θέση στο βάθρο των νικητών και γίνονται παράδειγμα επιχειρηματικής αριστείας.
Την αξιολόγηση των έργων ανέλαβαν 21 κορυφαίοι και καταξιωμένοι εκπρόσωποι της επικοινωνίας, του Marketing, του Consulting, αλλά και θεσμικών φορέων. Τα Event Awards διοργανώνονται από την Boussias Communications και το Marketing Week
 

Λίγα Λόγια για το Πρωτάθλημα

Το 1ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα διοργανώθηκε από την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» και την Ε.Π.Ο. τον Σεπτέμβριο του 2019, στο οποίο συμμετείχαν είκοσι ομάδες φορέων ψυχικής υγείας από όλη την Ελλάδα, απαρτιζόμενες από 182 λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας και επαγγελματίες – ειδικούς ψυχικής υγείας. Η καινοτόμος αυτή δράση στην οποία συμμετείχαν ψυχικά πάσχοντες, εντάσσεται στο κοινωνικό πρόγραμμα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας «Στο ίδιο γήπεδο / Same field», το οποίο αποτελεί σημαντικό κομμάτι του εξαετούς αναπτυξιακού πλάνου της Ομοσπονδίας «Μπάλα Παντού» και είναι εγκεκριμένο από την UEFA.

Δείτε εδώ το βίντεο του τελικού

 

Η βραβευμένη συνεργασία «ΕΔΡΑ» και Ε.Π.Ο. αποτέλεσε συνέχεια της επιτυχημένης συνεργασίας στην 1η Ευρωπαϊκή Αθλητική Διοργάνωση για την Ψυχική Υγεία που διοργάνωσε η «ΕΔΡΑ» τον Σεπτέμβριο του 2018 στην Αθήνα.

Media

https://www.youtube.com/watch?v=q23Hr8Cvu9E