Αγαπητοί/ές φίλοι/ες,

Ψηφίστε κι εσείς τώρα το Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα «Στο βάθος…ΚΗΠΟΣ!» της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» στην ψηφοφορία της Global Sustain για την Επιλογή προγραμμάτων ΜΚΟ προς χρηματοδότηση για το έτος 2016!

Το πρόγραμμα «Στο βάθος…ΚΗΠΟΣ!» υλοποιείται κάθε Κυριακή ΔΩΡΕΑΝ για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών, στον υπέροχο χώρο του Πάρκου Περιβαλλοντικής Ευαισθητοποίησης «Αντώνης Τρίτσης».

 

 

Το πρόγραμμά μας στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των παιδιών σε θέματα περιβάλλοντος, τη σύνδεση τροφής - γης, τη θεραπευτική επαφή με τη φύση και την καλλιέργεια της πεποίθησης ότι όλοι μπορούν να γίνουν μικροί κηπουροί και στην πόλη! Τα θέματα προσεγγίζονται μέσα από τα μονοπάτια της δημιουργικής έκφρασης και του βιωματικού παιχνιδιού, κεντρίζοντας έτσι το ενδιαφέρον των μικρών φίλων μας.

Σας προσκαλούμε να αφιερώσετε λίγο χρόνο για να ψηφίσετε  την πρωτοβουλία μας στον ακόλουθο σύνδεσμο, βοηθώντας έτσι στη συντήρηση / ανανέωση του κήπου και τον εμπλουτισμό των θεματικών στις οποίες εργάζονται τα παιδιά

 

Μέσω desktop: https://www.facebook.com/GlobalSustain/app/328997750532910/

Μέσω κινητού ή tablet: http://polls.globalsustain.org/index.php?pi=13&di=112042

Παρακαλούμε σημειώστε ότι η ψηφοφορία μέσω του browser internet explorer δεν είναι εφικτή.

Λήξη ψηφοφορίας: 9 Δεκεμβρίου 2016

Κάθε επισκέπτης μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά και πρέπει υποχρεωτικά να ψηφίσει τουλάχιστον δύο (2) ΜΚΟ. Δικαίωμα στην ψηφοφορία έχουν ΟΛΟΙ!