Τρίτη, 24 Δεκεμβρίου 2019 13:37

Χριστουγεννιάτικες Γιορτές Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων

 

Χριστουγεννιάτικες Γιορτές Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων

Με πολλά χαμόγελα από τους μικρούς μας φίλους ολοκληρώθηκαν οι καθιερωμένες Χριστουγεννιάτικες Γιορτές των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων ΠΝΟΗ της ΚΣΔΕΟ "ΕΔΡΑ".

Από τις 9 έως και τις 13 Δεκεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκαν, στα Κέντρα ΠΝΟΗ, οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα Χριστούγεννα. Την αρχή  έκανε  το Κέντρο ΠΝΟΗ Ιλίου και την σκυτάλη  πήραν με την σειρά τους τα Κέντρα ΠΝΟΗ Ηλιούπολης, Ν. Ηρακλείου, Αγ. Αναργύρων, το Κέντρο Πρώιμης Παρέμβασης Χρυσαλίδα και τέλος η ΠΝΟΗ Περιστερίου.

Το Πρόγραμμα των γιορτών περιελάμβανε ταχυδακτυλουργούς εμψυχωτές, χειροτεχνίες, διασκεδαστικά παιχνίδια, αλλά και δώρα από το Μέγαρο Μουσικής, τις εταιρείες Πάρκο Ψυχαγωγίας Allou! Fun Park, AS Company, Giochi Preziosi και Playmobil Hellas ενώ οι μπουφέδες ήταν γεμάτοι με τα υπέροχα γλυκά των Fresh Pastry Shops και Passarella με την συνοδεία νερών και αναψυκτικών της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων Α.Ε. (ΒΙΚΟΣ Α.Ε.)

Οι Μάγοι με τους Εμψυχωτές και τα πλούσια δώρα και προϊόντα των υποστηρικτών μας, έκαναν και τα φετινά Χριστούγεννα μαγικά για τα παιδιά των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων, δίνοντας ραντεβού για το 2020!

Το Δ.Σ. της ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως το προσωπικό και τους Υπεύθυνους των Κέντρων για την άψογη διοργάνωση, τον συντονιστή τους Ιωάννη Δημόπουλο, αλφαβητικά τους Υποστηρικτές: ΒΙΚΟΣ Α.Ε., Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, Πάρκο Ψυχαγωγίας Allou! Fun Park, AS Company, Fresh Pastry Shops, Giochi Preziosi, Passarella και Playmobil Hellas και τέλος τα παιδιά και τις οικογένειές τους για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν.

Υποστηρικτές: