Τι είναι η Κάρτα Μέλους της "ΕΔΡΑΣ" και τί μπορεί να μου προσφέρει;

karta_melous

Η Κάρτα Μέλους της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ διατίθεται στους φίλους του φορέα και εξασφαλίζει τις παρακάτω ειδικές παροχές και προνόμια:

  • Έκπτωση σε προϊόντα ή υπηρεσίες που προσφέρουν καταστήματα ή επιχειρήσεις με τις οποίες η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ  συνεργάζεται.

Η Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» έχει εξασφαλίσει ειδική έκπτωση στα μέλη της για προϊόντα και υπηρεσίες που προσφέρουν συμβεβλημένες επιχειρήσεις (βιβλιοπωλεία, ταβέρνες, ανθοπωλεία κτλ.). Ο κατάλογος με τις συνεργαζόμενες επιχειρήσεις θα ανανεώνεται διαρκώς και θα βρίσκεται αναρτημένος στα κατά τόπους Κέντρα του φορέα, καθώς και στο site.

  • Έκπτωση σε καλλιτεχνικά προγράμματα και εκδρομές της Παιδικής Πολιτιστικής Λέσχης «ΕΚΦΡΑΣΗ»

Η Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «ΕΚΦΡΑΣΗ» της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ είναι μια πρωτότυπη πρόταση πολιτιστικής εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας που προσφέρεται για παιδιά ηλικίας 5 έως 12 ετών. Δημιουργήθηκε το 2008 με στόχο την απελευθέρωση της έκφρασης μέσω της επαφής με νέες και παραδοσιακές μορφές τέχνης, καθώς και την ευαισθητοποίηση των παιδιών απέναντι σε θέματα κοινωνικού προβληματισμού, πολυπολιτισμικότητας και περιβάλλοντος. Η Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «Έκφραση» παρέχει μια πληθώρα σεμιναρίων για παιδιά όπως Διαπολιτισμικό Εργαστήρι για παιδιά και νέους, Αφήγηση Παραμυθιών, Περιβαλλοντικό Πρόγραμμα Κηπουρικής στο Πάρκο «Αντ. Τρίτσης», Παιδική Γιόγκα, Εργαστήρι «Μαθαίνω την Ιστορία μέσα από την Τέχνη», κ.α. Τα προγράμματα περιλαμβάνουν εκπαιδευτικές  εκδρομές μια φορά το μήνα και έκτακτα εργαστήρια από γνωστούς καλλιτέχνες (ηθοποιούς, μουσικούς, κ.α). Η συχνότητα των προγραμμάτων που προσφέρει η Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «Έκφραση» είναι εβδομαδιαία με εργαστήρια που πραγματοποιούνται μία ή δύο φορές την εβδομάδα, τα απογεύματα καθημερινών ή τα Σαββατοκύριακα. Με την Κάρτα Μέλους τα εργαστήρια έχουν κόστος 3 ευρώ / ώρα.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ και μόνο για τα παιδιά που εξυπηρετουνται από τα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα του φορέα παρέχονται:

  • Δωρεάν Ασφάλιση έναντι Ατυχημάτων από την INTERAMERICAN.

Παρέχεται κάλυψη κατά την διάρκεια του χρόνου της συνεδρίας και τυχόν διαλειμμάτων, συμπεριλαμβανομένης μίας ώρας πριν για την μετάβαση στο κέντρο και μίας ώρας μετά για την επιστροφή στο σπίτι. Επίσης, παρέχεται κάλυψη και κατά την διάρκεια συμμετοχής σε διάφορες σχολικές εκδηλώσεις, εκδρομές ή δραστηριότητες.

Για τα συνεργαζόμενα καταστήματα δείτε εδώ