Μια από τις καλύτερες δραστηριότητες που μπορούν να ακολουθήσουν τα παιδιά ανεξαρτήτου ηλικίας, είναι η αναρρίχηση. Εξάλλου όλα τα μικρά είναι γεννημένοι αναρριχητές! Γι αυτό και σκαρφαλώνουν συνεχώς όπου κι αν βρίσκονται. Μέσω λοιπόν της αναρρίχησης θα αναζητήσουν, θα εξερευνήσουν και θα αποκτήσουν μια τεράστια γκάμα από σωματικά και ψυχικά οφέλη.

Ένα από τα σημαντικότερα οφέλη αυτού του αθλήματος είναι η διαχείριση του φόβου και η αυτοπεποίθηση. Η αναρρίχηση, σε εσωτερικό χώρο ειδικότερα, είναι δανική για να επιτρέπει στα παιδιά να εξερευνήσουν τις δυνατότητες τους και να κινηθούν έξω από τη ζώνη ασφαλείας τους, σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον. Μαθαίνουν επίσης, να ενεργούν με αυτοπεποίθηση, παίρνοντας γρήγορες αποφάσεις σχετικά με την καλύτερη διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσουν, στηριζόμενα στις δικές τους σωματικές και πνευματικές ικανότητες.

Αυτή την Κυριακή λοιπόν 9/4 σας περιμένουμε στο ΟΑΚΑ να ξεναγηθούμε στην αρχιτεκτονική των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων,να μάθουμε την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων και να μπούμε στο πάρκο αναρρίχησης του ΟΑΚΑ. Με εξειδικευμένους εκπαιδευτές θα δοκιμάσουμε να σκαρφαλώσουμε τη πρώτη μας διαδρομή!!

Ραντεβού στο σταθμό ΕΙΡΗΝΗ (στ. ΗΛΕΚΤΡΙΚΟΥ), την Κυριακή 9/4 στις 11.00. Τηλ. κρατήσεων 6942056334.