Θέμα: Εκπαιδευτική  Ημερίδα: «Οι ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην οικογένεια- Τρόποι διαχείρισης»

Ο Δήμος Δάφνης-Υμηττού, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» από το 2011, μέσω των ψυχοπαιδαγωγικών κέντρων «ΠΝΟΗ» Δάφνης και «ΠΝΟΗ» Υμηττού, αναπτύσσει μια σειρά από εκπαιδευτικές – ενημερωτικές συναντήσεις, λαμβάνοντας υπόψη τις υπάρχουσες ανάγκες στο χώρο της ψυχικής υγείας των παιδιών αλλά και την αναγκαιότητα για συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση γονέων και εκπαιδευτικών.

Για τον σκοπό αυτό, στο Δήμο Δάφνης-Υμηττού πραγματοποιήθηκε συνάντηση ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, η οποία απευθυνόταν σε γονείς και εκπαιδευτικούς του 2ου Δημοτικού Υμηττού με θέμα: «Οι ψυχοκοινωνικές επιπτώσεις της οικονομικής κρίσης στην οικογένεια-Τρόποι Διαχείρισης».

Στην ενημερωτική-εκπαιδευτική συνάντηση, συνολικής διάρκειας 2 ωρών, παρουσιάσθηκε εισήγηση από την ψυχολόγο κα Μανιφάβα Κωνσταντίνα και στη συνέχεια υπήρξε δυνατότητα ανοιχτής συζήτησης.

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Μαΐου 2012 στις 18:00μ.μ, σε αίθουσα του 2ου Δημοτικού Σχολείου Υμηττού (Δορυλαίου-Βρυούλλων 17237, Υμηττός).


Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΑΦΝΗΣ-ΥΜΗΤΤΟΥ                        Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑΣ»

ΜΙΧΑΗΛ  Ι. ΣΤΑΥΡΙΑΝΟΥΔΑΚΗΣ                                            ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ