Η προσφορά μας στους συνανθρώπους μας

To Δίκτυo Άμεσης Κοινωνικής Παρέμβασης Ιλίου επιχειρεί να καταπολεμήσει το φαινόμενο της Φτώχειας, την ίδια ώρα που η οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα μας έχει κάνει τις επιπτώσεις να είναι ιδιαίτερα έντονες στις ευπαθείς ομάδες. Σκοπός του προγράμματος είναι η ανακούφιση των κατοίκων του Ιλίου που ανήκουν στις κοινωνικά ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού όπως Άνεργοι, Άστεγοι, Άποροι και Ανασφάλιστοι.

Το Τοπικό Δίκτυο δραστηριοποιείται στο Ίλιον και λειτουργεί μέσω της σύμπραξης του Κοινωνικού Συνεταιρισμού Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» και του Δήμου Ιλίου. Οι Δομές μας περιλαμβάνουν Γραφείο Διαμεσολάβησης, Τράπεζα Χρόνου , Κοινωνικό Παντοπωλείο, Κοινωνικά Συσσίτια και Κοινωνικό Φαρμακείο.

Η λειτουργία του εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινοτικό Ταμείο και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του «ΕΣΠΑ 2007-2013». Καλούμε όλες και όλους, να συνδράμουν είτε ως δωρητές είτε ως εθελοντές σε αυτήν την προσπάθεια αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.υπηρεαί

  • Υπηρεσίες Δικτύου

Γραφείο Διαμεσολάβισης

Κοινωνικό Φαρμακείο

Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κοινωνικά Συσσίτια

Τράπεζα Χρόνου


Επικοινωνία: 210-2610798210-2612603210-2612673

Ικάρου 28 κ' Κάλχου 64 Ίλιον