Giovedì, 19 Novembre 2020 21:32

13ο ART4MORE 2020 - "Art That Works"

  Δελτίο Τύπου

Διαδικτυακό Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας

art4more

27-29 Νοεμβρίου 2020

Εκθέσεις Σύγχρονης Τέχνης / Ομιλίες / Παραστάσεις / Εργαστήρια / Προβολές / Συναυλίες

"Art That Works"

Η Τέχνη στον εργασιακό χώρο

Το 13o Διεθνές Φεστιβάλ Τέχνης και Ψυχικής Υγείας ART4MORE προσαρμόζεται στις νέες υγειονομικές συνθήκες και έρχεται στις 27, 28 & 29 Νοεμβρίου 2020, για πρώτη φορά εξολοκλήρου διαδικτυακά, μέσω της ιστοσελίδας art4more.org και των καναλιών κοινωνικής δικτύωσης του φορέα Facebook, Youtube και της πλατφόρμας Zoom. Συμμετοχή δωρεάν.

To Φεστιβάλ ART4MORE παρουσιάζει για το 2020 ένα πιλοτικό μοντέλο σύνδεσης της Τέχνης με τον Εργασιακό Χώρο και το ανθρώπινο δυναμικό του. Το ART4MORE 2020 επικεντρώνεται στην Ψυχική Υγεία μέσα σε εργασιακά περιβάλλοντα, χρησιμοποιώντας καινοτόμα καλλιτεχνικά μέσα και φόρμες. Η Τέχνη, εδώ, αποτελεί μέθοδο εξερεύνησης και διαχείρισης των ψυχικών προκλήσεων, ως ισχυρός καταλύτης του άγχους και των συγκρουσιακών σχέσεων.

 

Στο ART4MORE 2020, μορφές θεάτρου, εργαστήρια, εκθέσεις και καλλιτεχνικές μορφές εισχωρούν σε έναν χώρο που διακρίνεται για την έλλειψη δημιουργικών διεξόδων και έμπνευσης. Διαδικτυακές συναυλίες, ομιλίες και προβολές ολοκληρώνουν το πρόγραμμά του.

Α. ΕΝΟΤΗΤΑ / ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ (Περιορισμένος αριθμός θέσεων μέσω Zoom. Δηλώσεις συμμετοχής στο Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.)

Restorative Art σε Χώρους Εργασίας: Emotional Healing

Ένας εργαζόμενος έρχεται συχνά αντιμέτωπος με ψυχολογικές προκλήσεις στο χώρο εργασίας, τη διαχείριση του τραύματος, της συναισθηματικής φόρτισης, του burnout, του mobbing (ηθική παρενόχληση των εργαζομένων) κ.ά. H παρούσα ενότητα προσφέρει τεχνικές αντιμετώπισης των προκλήσεων αυτών, μέσω μορφών τέχνης και καλλιτεχνικών μέσων. Παράλληλα, η δράση έχει ως επίκεντρο τις διαπροσωπικές σχέσεις στους χώρους εργασίας.

 

  1. «Μια αφήγηση, πολλές εικαστικές ιστορίες» (Σάββατο 28/11, 12.30-14.00)

Σχεδιασμός -  Υλοποίηση: Λύντια Πετροπούλου, Iστορικός Τέχνης, Εικαστική Παιδαγωγός, Εκπαιδεύτρια Ενσυνειδητότητας.

Εικαστική Δημιουργία για την επικοινωνία / συνεργασία/ υποκειμενικότητα / συγκέντρωση / αποκλίνουσα σκέψη στο εργασιακό περιβάλλον.

 

  1. «Πρόγραμμα επίλυσης διομαδικών συγκρούσεων και βελτίωσης της επικοινωνίας σε εργασιακά περιβάλλοντα» (Σάββατο 28/11, 14.30-17.30)

Εισηγήτρια: Αριστέα Μπερκ, ομαδική οικογενειακή αναλυτική ψυχοθεραπεύτρια.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε ομάδες εργαζομένων όπου απαιτείται συνεργασία για τη θέσπιση στόχων και τη λήψη αποφάσεων και η επικοινωνία είναι απαραίτητη συνθήκη.

Τα ομαδικά δυναμικά που προκύπτουν, οι προσωπικές πεποιθήσεις, η έλλειψη ορίων και το έλλειμμα στην επικοινωνία συχνά προκαλούν διαστρεβλώσεις και συγκρούσεις με αποτέλεσμα αναδυόμενες πολλαπλές δυσκολίες στην επίτευξη στόχων και δυσαρμονία μεταξύ των μελών της ομάδας.

Η επίλυση των διομαδικών συγκρούσεων και η βελτίωση της επικοινωνίας μέσω της κατανόησης του ρόλου κάθε μέλους και της συμμετοχής του στην ομάδα εργασίας είναι ο βασικός στόχος του προγράμματος.

 

  1. «Η ομάδα φροντίζει τον εαυτό της – Εικαστική Ψυχοθεραπεία για την πρόληψη/αντιμετώπιση της Επαγγελματικής Εξουθένωσης» (Σάββατο 28/11, 18.00-20.00)

Εισηγήτρια: Αφροδίτη Πανταγούτσου, Εργοθεραπεύτρια, Εικαστική Ψυχοθεραπεύτρια.

Οι  επαγγελματίες υγείας είναι  αυτοί που πλήττονται από το σύνδρομο επαγγελματικής εξουθένωσης σε μεγάλο ποσοστό. Η πρόληψη αλλά και η έγκαιρη παρέμβαση είναι καταλύτης για την ανάκτηση της ψυχικής ευεξίας των επαγγελματιών.

Το  εργαστήριο θα δώσει στους συμμετέχοντες την ευκαιρία να δημιουργήσουν, να επεξεργαστούν τα προσωπικά τους έργα, τα οποία θα δημιουργηθούν στη διάρκεια αυτού  και να κατανοήσουν την αξία των δυναμικών και των θεραπευτικών παραγόντων της ομάδας.

 

 

  1. «IMPROV THEATER στον εργασιακό χώρο» (Κυριακή 29/11, 12.30-14.30)

Από την ομάδα της ImproVIBE, την πρώτη σχολή Αυτοσχεδιαστικού Θεάτρου Improv Comedy Theater στην Αθήνα. Συντονιστής: Μενέλαος Πρόκος.

Εισαγωγικό σεμινάριο Improv Theater, μέσα από το οποίο οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις βασικές αρχές αυτής της μορφής θεάτρου και θα πάρουν μέρος σε ασκήσεις και παιχνίδια, είτε ομαδικά είτε ατομικά. Η διαδικασία διδασκαλίας του Improv εστιάζει στο να μην φοβάται ο καθένας να εκφραστεί ελεύθερα, οπότε και η εξέλιξη των παιχνιδιών είναι ομαλή και αβίαστη. ImproVIBE

 

Β. ΕΝΟΤΗΤΑ/ ΕΚΘΕΣΕΙΣ στο art4more.org

  1. Ενότητα “Hospital Design”

Μια έκθεση με αρχιτεκτονικά και εικαστικά projects που υλοποιήθηκαν για νοσοκομεία του εξωτερικού. Η έκθεση εξερευνά τη Θεραπευτική Διάσταση του Χώρου μέσω του Design.

Συμμετέχουν οι εξής αρχιτεκτονικοί οργανισμοί, για τα εξής νοσοκομεία:

Το γραφείο Büro North για το Royal Children's Hospital (RCH) της Μελβούρνης, το γραφείο WHITE για το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο του Nuuk, το γραφείο RAI PINTO STUDIO (space design) και το ARAUNA STUDIO (graphic design) για το SJD Παιδικό Νοσοκομείο της Βαρκελώνης, το γραφείο 3XN για το Παιδικό Νοσοκομείο της Κοπεγχάγης, το γραφείο EGM για το Νοσοκομείο Radboudumc της Ολλανδίας. Ο οργανισμός VITAL ARTS (πολιτιστικός οργανισμός του BARTS Health NHS Trust) δημιούργησε έργα για τα παρακάτω νοσοκομεία: Whipps Cross, Κέντρο Πρόληψης Καρκίνου στο νοσοκομείο του Barts, Ambrose King Sexual Health Centre στο Βασιλικό νοσοκομείο του Λονδίνου, Κέντρο Πρόληψης Καρκίνου στο νοσοκομείο του Barts, Children's Imaging Department στο Βασιλικό νοσοκομείο του Λονδίνου.  

www.vitalarts.org.uk, whitearkitekter.com, www.egm.nl, buronorth.com, raipinto.com, 3xn.com

Επιμέλεια: Μαριτίνα Κονταράτου, Θεωρητικός Τέχνης

  1. Φωτογραφική Έκθεση Ληπτών Υπηρεσιών Ψυχικής Υγείας

Project φωτογραφικών λήψεων από λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», που υλοποιήθηκε στον 3ο κύκλο του Εργαστηρίου Φωτογραφίας, που πραγματοποιείται στο Οικοτροφείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ι». Το Οικοτροφείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ Ι» λειτουργεί από το 2003, υπό την εποπτεία του Υπουργείου Υγείας, στο πλαίσιο του προγράμματος αποασυλοποίησης «ΨΥΧΑΡΓΩΣ».

Επιμέλεια: Ιωάννα – Μαρία Λέκκα, Εργοθεραπεύτρια Οικοτροφείου «Ιπποκράτης Ι», Βαγγέλης Ταμβάκος, Φωτογράφος – Δάσκαλος φωτογραφίας www.artamvakos.gr

  1. “Office Art for Mental Health”

 

α. Έκθεση έργων τέχνης δημιουργημένα ειδικά για συγκεκριμένα εργασιακά περιβάλλοντα (επιχειρήσεις και νοσοκομεία). Σε συνεργασία με φοιτητές – απόφοιτους της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών – ΑΣΚΤ:

  • Γιάννης Γιγουρτάκης, με έργο για το Αντικαρκινικό-Ογκολογικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ο ΑΓΙΟΣ ΣΑΒΒΑΣ» agsavvas-hosp.gr
  • Αγγελική Κλινάκη, για την Interamerican interamerican.gr
  • Πάνος Κόλλιας, για τον Όμιλο Eurobank eurobank.gr
  • Άγγελος Μεργές, για την GEP www.gepgroup.gr
  • Μάγια Ευανθία Παπακώστα, για το Παθολογικό Νοσοκομείο Σπηλιοπούλειο «Αγία Ελένη» spiliopoulio.gr

Τα έργα που δημιουργήθηκαν σε αυτό το πρότζεκτ έλαβαν υπόψη τα συναισθήματα που γεννούνται μέσα στα συγκεκριμένα περιβάλλοντα. Τα έργα παρουσιάζονται στο Φεστιβάλ, στο εκθεσιακό αυτό σκέλος, ενώ στη συνέχεια θα τοποθετηθούν στον «φυσικό» τους χώρο, στο χώρο που δημιουργήθηκαν, στα συμμετέχοντα εργασιακά περιβάλλοντα.

Επιμέλεια: Μαριτίνα Κονταράτου, Θεωρητικός Τέχνης

 

β. Έκθεση “Art Residencies σε Δομές Ψυχικής Υγείας”, που περιλαμβάνει τα έργα που παράχθηκαν από κοινού από μέλη-λήπτες υπηρεσιών ψυχικής υγείας της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» και αναδυόμενους καλλιτέχνες / φοιτητές της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών. www.dasta.asfa.gr

Επιμέλεια: Ιωάννα – Μαρία Λέκκα, Εργοθεραπεύτρια Οικοτροφείου «Ιπποκράτης Ι», Κωνσταντίνα Γιαννιούδη, Εργοθεραπεύτρια Οικοτροφείου «Ιπποκράτης ΙΙ».

 

Γ. ΕΝΟΤΗΤΑ / ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ στο Youtube, 27-29/11

 

  1. Personas

Multimedia performance σωματικού θεάτρου

Από την ομάδα "Πλεύσις". Σύλληψη, Σκηνοθεσία, Σκηνικά: Αντώνης Κουτρουμπής. Ερμηνεία, Χορογραφία: Όλγα Γερογιαννάκη, Αντώνης Κουτρουμπής, Τζάνος Μάζης, Δανάη Παζιργιαννίδη. Σοπράνο: Καλλιόπη Αγγελοπούλου. Μουσική σύνθεση, live electronics: Μηνάς Εμμανουήλ.

Με αφορμή και έμπνευση το ποιητικό έργο του John Ashbery «Αυτοπροσωπογραφία σε κυρτό κάτοπτρο» η ομάδα Πλεύσις παρουσιάζει την καλλιτεχνική πρόταση της «Personas», μία multimedia performance σωματικού θεάτρου. Θέμα της παράστασης η ποιητική εισαγωγή του θεατή στον «κόσμο του εαυτού» που καθορίζεται από τις έννοιες «παρατηρώ, ανακαλύπτω, συνδέομαι, κουβαλώ μέσα μου ως μνήμη». www.plefsis-space.gr

 

  1. Interview

Μια κοινωνικοπολιτική μαύρη κωμωδία της Θεατρικής Ομάδας “Εμείς”

Σκηνοθεσία: Χρήστος Θάνος. Βοηθός Σκηνοθέτη: Χρίστος Παπαμιχαήλ. Ηθοποιοί: Σοφία Καψαμπέλη, Μαρία Ζερβού, Σωτήρης Δούβρης, Βασίλης Τουρκομένης, Χρίστος Παπαμιχαήλ, Χρήστος Θάνος.

Μία συνέντευξη για δουλειά, τέσσερις υποψήφιοι και μία φωνή. Η διαδικασία ξεκινά τυπικά, σε ένα ζεστό και φιλικό κλίμα. Οι υποψήφιοι χαλαρώνουν και αφήνουν τις αδυναμίες τους να φανερωθούν. Η φωνή αρχίζει να κάνει παράλογες ερωτήσεις και να τους υποβάλει σε εξευτελιστικές δοκιμασίες που οδηγούν σε μία διαδικασία κωμικοτραγικού παραλογισμού. www.emeis.net.gr

 

Δ. ΕΝΟΤΗΤΑ / ΟΜΙΛΙΕΣ (Κυριακή 29/11, 15.00-18.30 στο Zoom)

 

"Διαπροσωπικές σχέσεις στους χώρους εργασίας". Ομιλίες έμπνευσης για την ψυχική υγεία, γύρω από θέματα που αφορούν στο στρες, το burnout, το mobbing, τις διακρίσεις λόγω φύλου, αναπηρίας κτλ. σε εργασιακούς χώρους.       

 

Συντονιστής Συζήτησης: Σπύρος Κλείσας, Ψυχίατρος-Ψυχοθεραπευτής, μέλος ΔΣ Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ»                                                                

 

15.00-15.15

Σπύρος Κλείσας, έναρξη

 

15.15-15.30

«Οι σύγχρονες εξελίξεις στην επαγγελματική αποκατάσταση των ψυχικά πασχόντων στην Ελλάδα: Η εφαρμογή του Ν.4488/2017», Δρ. Μενέλαος Θεοδωρουλάκης, Δρ. Κοινωνικής Πολιτικής, πρόεδρος ΔΣ Ομοσπονδίας "ΑΡΓΩ", Πρόεδρος ΔΣ ΠΕΨΑΕΕ

15.30-15.45

«Η εργασία ως θεραπευτικό εργαλείο στην ψυχική υγεία» Πόλα Νικολάου, Κοινωνική λειτουργός Γραμματέας ΔΣ ΠΟΚοιΣΠΕ, Πρόεδρος ΔΣ Κοινωνικού Συνεταιρισμού "ΕΥ ΖΗΝ"

15.45-16.00

Α. «Myrtillo: Σύντομη ιστορία του «καφέ των εκλεκτών ψυχών», Σοφία Παππά, εργαζόμενη Myrtillo. Β. «Ένας αγώνας "με τέχνη και με τρόπο". Παρουσιάζω το Μyrtillo μέσα από την προσωπική μου ιστορία», Κώστας Νάκος, εργαζόμενος Myrtillo                                                            

16.00-16.15 

«Κοι.Σ.Π.Ε. Διάπλους: Προοπτικές χρήσης της τέχνης στην εργασιακή επανένταξη ευάλωτων ομάδων», Βάλια Τσιριγώτη, Υπεύθυνη Ομάδας Ψυχοκοινωνικής Στήριξης του «Κοι.Σ.Π.Ε. Διάπλους»

16.15-16.30

«Η Θεατρική Ομάδα Αστέγων της EQUAL SOCIETY και ο αντίκτυπός της», Σπύρος Φρεμεντίτης, δημοσιογράφος, πρόεδρος ΔΣ της Equal Society

16.30-16.45

«περιοδικό δρόμου σχεδία: ξαναφτιάχνοντας τη ζωή», Χρήστος Αλεφάντης, Διευθυντής Σύνταξης Περιοδικού δρόμου «σχεδία»

16.45-17.00

 «Το Καλειδοσκόπιο της Τέχνης Aναφανδόν* στα Πέρατα  της  Εταιρίας Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος», Δέσποινα Παπαϊωάννου, εικαστική θεραπεύτρια, Αγγελική Φωτεινού δραματοθεραπεύτρια, Αγγελική Τσιαξίρη μέλος του Διοικητικού Συμβούλιου του ΚοιΣΠΕ «Διαδρομές» της ΕΚΨ Π.Σακελλαρόπουλος (*Aναφανδόν: Εντελώς φανερά ή χωρίς επιφυλάξεις)

  

17.00-17.15

Ερωτήσεις - Συζήτηση 

17.15-17.30

Σύντομο Διάλειμμα    

                                                                                                                                                                                

17.30-17.45

«Σωφρονιστικοί υπάλληλοι, οιονεί κρατούμενοι», Μαρούσα Απειρανθίτου, κοινωνική λειτουργός, εγκληματολόγος, σωφρονιστική υπάλληλος

17.45-18.00

 «Οι πρόσφυγες ως αρωγοί στην Ψυχική Υγεία και Ψυχοκοινωνική Υποστήριξη (ΨΥΨΚΥ): Καλές πρακτικές εφαρμογής του Problem Management Plus (PM+) στην Terre des  hommes Hellas», Μιχάλης Λάβδας, Ψυχολόγος MSc., National Consultant for PM+ in Tdh Hellas, Researcher at Bergen University, Society and Workplace Diversity Research Group

18.00-18.15

«Ευεξία, το κλειδί της αποδοτικότητας». Κατερίνα Τριβυζά, Corporate Head, Thrive Global Greece.

 

18.15-18.30

Ερωτήσεις – Συζήτηση / Κλείσιμο                                                                                                                                                                                                          

 

Ε. ΕΝΟΤΗΤΑ / ΠΡΟΒΟΛΕΣ στο Youtube

  1. WINNING MINDS: Άτομα με Ψυχική Νόσο Εργάζονται

Μια κινηματογραφική μελέτη - αφιέρωμα σε ήρωες της μικρής και της μεγάλης οθόνης που προσπαθούν να εργαστούν, έχοντας ψυχική νόσο.

Συμμετέχουν:

  • Ευγενία Δουβαρά, Ψυχολόγος. Σχολιάζει την ταινία Shine, 1996 & την ταινία Spinning Out, 2020
  • Νεφέλη Κρεστενίτη, Ψυχολόγος. Σχολιάζει την ταινία A Beautiful Mind, 2001
  • Μαρίνα Μπάμπη, Ψυχολόγος. Σχολιάζει τη σειρά MONK, 2002-2009 & την ταινία Joker, 2019
  • Αντώνης Μπέρτος, Ψυχολόγος - Ιδρυτής του''The 3D project-DARE DANCE DIGITALIZE''. Σχολιάζει την ταινία Black Swan, 2010 (camera/montage: Βαγγέλης Παπαευγγελίου
  • Χριστίνα Μαρία Περάκη, Ψυχολόγος. Σχολιάζει την ταινία FRANKIE & ALICE, 2014
  • Βασιλική Ράπτη, Ψυχολόγος του Κέντρου Ημέρας «Ηλιοτρόπιο»της Αστικής μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας «Ελληνικό Κέντρο Διαπολιτισμικής Ψυχιατρικής και Περίθαλψης Κωστής Μπάλλας». Σχολιάζει  την ταινία Ci puo fare, 2008
  • Επαγγελματίες και ωφελούμενοι του «Κέντρου Ημέρας...στο κέντρο της πόλης» της Π.Ε.Ψ.Α.Ε.Ε. μιλούν για την ταινία Please Stand By, 2017

 

  1. Ντοκιμαντέρ μικρού μήκους με τίτλο «Διάπλους-Ιστορίες Ελπίδας»

Από τον Διάπλους - Κοινωνικός Συνεταιρισμός Περιορισμένης Ευθύνης

Το ντοκιμαντέρ για τον Κοινωνικό Συνεταιρισμό «Διάπλους» δίνει φωνή στις ιστορίες των εργαζομένων του, που ξανακερδίζουν τη ζωή μέσα από την εργασία, αποδεικνύοντας πως αυτή μπορεί να αποτελέσει όχημα ενδυνάμωσης για άτομα που κινδυνεύουν με κοινωνικό αποκλεισμό και μεταφέροντας την ελπίδα για έναν κόσμο που αντέχει να μας αγκαλιάσει όλους.

Σκηνοθεσία Ιφιγένειας Κοτσώνη.

 

ΣΤ. ΕΝΟΤΗΤΑ / ΜΟΥΣΙΚΗ (Παρασκευή 27/11, 21.00, στο Youtube)

 

  1. ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΙΜΕ – Introspection Music Experience

Παρουσίαση του άλμπουμ των Ελλήνων καλλιτεχνών που συνδημιουργούν, συνθέτουν και παίζουν μουσική για την Ψυχική Υγεία, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος "Introspection Music Experience" (IME). Εταίροι από  Ελλάδα,  Βέλγιο και Ισπανία. 

Καλλιτεχνικός διευθυντής της ελληνικής ομάδας του IME: Χρήστος Κλαδάς, μουσικός, καθηγητής μουσικής.  Μουσικοί: Γιάννης Μπαϊρακτάρης, Κατερίνα Πιπιλή, Νάσος Πολυζωίδης

Στιχουργοί: Χριστίνα Τσαλίκη, Azat Helvatzian

www.ime-project.com

 

  1. ΣΥΝΑΥΛΙΑ Lazytrains

 

Οι Lazytrains, μια μουσική συντροφιά που απαριθμεί κάποια χρόνια, παίζουν αγαπημένα και γνωστά τραγούδια blues, rock 'n' roll, swing, jazz, funk, soul, αλλά και αρκετά δικά τους, πρωτότυπα κομμάτια.

 

 


 

 

 


 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην ΠΕΨΑΕΕ για την παραχώρηση του χώρου του Εξειδικευμένου Κέντρου Ημέρας «Κέντρο Κοινωνικού Διαλόγου» για τη μαγνητοσκόπηση της συναυλίας

 

 


 

Διοργάνωση:

 

 

 

Επιστημονική Ομάδα:

Μαρία Κερασόγλου, Πρόεδρος Δ.Σ.

Αλέξανδρος Οικονόμου, Επιστημονικά Υπεύθυνος

Ιωάννα - Μαρία Λέκκα, Εργοθεραπεύτρια Οικοτροφείου «Ιπποκράτης Ι»

Κωνσταντίνα Γιαννιούδη, Εργοθεραπεύτρια Οικοτροφείου «Ιπποκράτης ΙΙ»

 

 

 

Εκθέσεις - Παραστάσεις:

Μαριτίνα Κονταράτου, Θεωρητικός Τέχνης

 

Τμήμα Επικοινωνίας – Γεν. Συντονισμός:

Αριστέα Γκούτσιου

Τμήμα Επικοινωνίας – Γραφείο Τύπου:

Δημήτρης Οικονόμου

 

Υποστήριξη:

Δανάη Οικονόμου, Θεατρολόγος

 

 

Περισσότερες πληροφορίες:

 

www.art4more.org

 

E-mail: Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. È necessario abilitare JavaScript per vederlo.

 

@art4more

 

 ΚΣΔΕΟ ΕΔΡΑ

 

 

 

#art4more #artthaworks #mentalhealth#arts #culture