Λίγα λόγια για την ΠΑΙΔΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ «ΕΚΦΡΑΣΗ»…

edra_politistiki lesxi

Η Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «ΕΚΦΡΑΣΗ» της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ είναι μια πρωτότυπη πρόταση πολιτιστικής εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας για παιδιά 5 έως 12 ετών. Δημιουργήθηκε το 2008 με στόχο την απελευθέρωση της έκφρασης μέσα από την επαφή των παιδιών με νέες και παραδοσιακές μορφές τέχνης, καθώς και την ευαισθητοποίηση απέναντι σε θέματα κοινωνικού προβληματισμού και περιβάλλοντος.

Η Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «ΕΚΦΡΑΣΗ» παρέχει εβδομαδιαία σεμινάρια για παιδιά από εξειδικευμένους επαγγελματίες, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται μια φορά το μήνα εκδρομές και αφιερώματα. Η Παιδική Πολιτιστική Λέσχη «ΕΚΦΡΑΣΗ» διοργανώνει κατά τη διάρκεια του έτους μεγάλα πολιτιστικά γεγονότα για παιδιά, όπως εκθέσεις και φεστιβάλ ευαισθητοποίησης, προβάλλοντας σύγχρονα έργα από επαγγελματίες καλλιτέχνες αλλά και παιδιά μέσα από τα αποτελέσματα των εργαστηρίων κατά τη διάρκεια του έτους.

To 2016 το πολιτιστικό τμήμα της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ" συνεργάζεται με τον Οργανισμό Πολιτισμού και Αθλητισμού Δήμου Δάφνης - Υμηττού για την οργάνωση δράσεων στο Μουσείο Μπουζιάνη.

 

 

 

 

 

 

 

 

Περιηγηθείτε στις αναλυτικές περιγραφές των παιδικών εργαστηρίων και στις δράσεις μας στο Μουσείο Μπουζιάνη .

Περιηγηθείτε στις εκδηλώσεις μας! Τις Κυριακές αν θέλετε μια απόδραση, μπορείτε να έρθετε στο πρόγραμμα μας Στο Βάθος...ΚΗΠΟΣ!

Πληροφορίες - Ενημερωτικό υλικό:

Μαριτίνα Κονταράτου
Υπεύθυνη Πολιτιστικών
Μπουζιάνη 27-31, Δάφνη
Τηλ/Fax.: 210-9028455
κιν.: 694 20 56 334 (ώρες 14.00-17.00)
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Για την Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. ΕΔΡΑ