Καλοκαιρινές Γιορτές Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων 2017

Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2017
Κατηγορία: Εκδηλώσεις

 

logos_edra_mikro.jpg

Περιστέρι, 19.6.2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλοκαιρινές Γιορτές Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων 2017

Mια ακόμη χρονιά έφτασε στο τέλος της και τα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα μας καλωσόρισαν το καλοκαίρι με απέραντο κέφι και πολλές εκπλήξεις!!!

Οι μικροί μας φίλοι ξεφάντωσαν με τα χορευτικά παιχνίδια του εμψυχωτή Νίκου και διασκέδασαν με ξεκαρδιστικούς διαγωνισμούς, μεταμφιέσεις, παντομίμες και αινίγματα που έπρεπε να λύσουν!

Οι γιορτές φιλοξένησαν και μάγους, που με τα μαγικά τους τεχνάσματα έκαναν τα παιδιά κάθε ηλικίας να καθηλωθούν και να διασκεδάσουν με την ψυχή τους. Μαγικά κόλπα με μαντίλια, νοητικοί γρίφοι, εμφανίσεις-εξαφανίσεις αντικειμένων και πολλά άλλα, πάντα με τη συμμετοχή των μικρών, αλλά και των μεγάλων μας φίλων, μέσα σε μία ευχάριστη και χιουμοριστική ατμόσφαιρα.

Στο κλείσιμο της γιορτής όλοι παραδόθηκαν στο ρυθμό της μουσικής με ευφάνταστες χορευτικές φιγούρες! Όλα τα ψυχοπαιδαγωγικά κέντρα διοργάνωσαν καλοκαιρινό στολισμό, χειροτεχνίες και κατασκευές για αναμνηστικά δωράκια για τα παιδιά!

 

Τα Ψυχοπαιδαγωγικά Κέντρα λειτουργούν σε συνεργασία με τους Δήμους: Κηφισιάς, Ιλίου, Αγ. Αναργύρων – Καματερού, Φυλής, Ν. Ηρακλείου, Δάφνης - Υμηττού, Ηλιούπολης.

b_620_300_16777215_0___images_stories_photos_psixopaidagogika_summer_2017_kalok_giorth_2017_1.jpg

 

Οργάνωση - Υποστήριξη:


Δήμος Ιλίου, Δήμος Κηφισιάς, Δήμος Δάφνης – Υμηττού, Δήμος Αγ. Αναργύρων – Καματερού, Δήμος Ηλιούπολης, Δήμος Φυλής, Δήμος Ηρακλείου Αττικής.

Τα εξής επίσημα πρόσωπα έδωσαν το παρόν και μοιράστηκαν το κέφι και τη χαρά των παιδιών: Από τον Δήμο Ιλίου παρευρέθηκε στην καλοκαιρινή γιορτή των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων "Ιλιαχτίδα Ι" & "Ιλιαχτίδα 2" ο κος Χαραλαμπόπουλος, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και η κα Παπάζογλου, Διευθύντρια της Διέυθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δ. Ιλίου.

Διοργάνωση Γιορτών:

  • Το Διοικητικό Συμβούλιο και η Πρόεδρος Δ.Σ. Οργανισμού Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» κα Μαρία Κερασόγλου
  • Ο Επιστημονικά Υπεύθυνος Οργανισμού Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ» κος Αλέξανδρος Οικονόμου
  • Το Μέλος του Δ.Σ. και Υπεύθυνος Γρ. Τύπου κος Δημήτρης Οικονόμου
  • Η Υπεύθυνη Πολιτιστικών Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ», κα Μαριτίνα Κονταράτου
  • Η Συντονίστρια Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων, κα Κων/να Μακρή
  • Η Υπεύθυνη Στρατηγικής Επικοινωνίας & Ανεύρεσης Πόρων Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. "ΕΔΡΑ", κα Αριστέα Γκούτσιου
  • Οι Υπεύθυνοι Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ»: κα Ασημακοπούλου, κα Παπακωνσταντίνου, κα Αγγέλη, κα Τσακριλή, κα Καπράλου, κα Τζουτζούλη, κος Μαυραντωνάκης, κα Παπακωνσταντίνου, κα Τσαπάρα, κα Κοσμά, κος Γιουβανάκης, κος Ιορδανίδης, κα Στραμάρκου, κος Ματαλιωτάκης.
  • Οι Θεραπευτές Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων

PHOTO ALBUM εδώ!

Ιδιαίτερες Ευχαριστίες:

Ευχαριστούμε θερμά τις Εταιρείες «ΒΙΚΟΣ Α.Ε.», «Ε.Ι. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.» και τα Super Market «ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ», για την πολύτιμη στήριξη των γιορτών των Ψυχοπαιδαγωγικών Κέντρων της Κ.Σ.Δ.Ε.Ο. «ΕΔΡΑ»!

 

xorigoi_m.jpg

Spot by "ΕΔΡΑ"

10o Art4more